Vlaggen bedrukken voor je bedrijf

Vlaggen bedrukken voor je bedrijf

Jij wilt natuurlijk opvallen met je onderneming. Nu kun je dit doen aan de hand van het drukken van een poster, maar je kunt het natuurlijk ook groter aanpakken. Wat dacht je van vlaggen bedrukken? Je kunt ervoor kiezen om je logo te laten afdrukken op de vlag, maar bijvoorbeeld een tekst is ook een optie. Het is tenslotte maar net wat jij wilt delen met je onderneming. In deze blog lees je de voordelen en mogelijkheden van vlaggen bedrukken voor jouw onderneming. Benieuwd of het iets voor jou is? Lees hieronder dan snel verder. 

De voordelen van vlaggen bedrukken 

Opvallen en marketing voor je onderneming is helaas niet gratis. Alleen het hoeft natuurlijk ook niet altijd duur te zijn. Een goed bedacht marketingmiddel werkt tenslotte beter dan zomaar heel veel marketingbudget te gaan uitgeven. Eén van de voordelen van vlaggen bedrukken is dat het een kleine investering is voor een langer termijn. Alleen er zijn meer voordelen van bedrukte vlaggen, deze lees je hieronder:

– Vlaggen zijn goed zichtbaar, waardoor ze goed kunnen dienen als promotiemateriaal. Vaak heb je de keuze om een vlag te laten bedrukken op diverse materialen en maten.
– Wat doen mensen als ze zich vervelen? Ze gaan naar buiten kijken en in de gaten houden wat er zich buiten allemaal afspeelt. Laat een bedrukte vlag nu net buiten hangen. Als ze dan toch iets zien en onthouden van buiten, laat dat dan jouw merk zijn.
– Het bedrukken van vlaggen heeft ook als voordeel dat ze makkelijk mee te nemen zijn en ook snel zijn opgezet of opgehangen. Hierdoor heb jij je promotiemateriaal altijd snel paraat.
– Net als bij de meeste producten geldt ook bij bedrukte vlaggen van goede kwaliteit dat ze langer mee gaan. Een waterbestendig materiaal kan bijvoorbeeld veel hebben en overleefd daarom ook de veel regenachtige dagen in Nederland. Hierdoor blijft jouw vlag er mooi en verzorgd bij hangen.
– Op langer termijn kun je geld besparen met vlaggen bedrukken. Door een eigen vlag te ontwerpen steek je boven het maaiveld uit en val je goed op!

Verzorging tips voor jouw bedrukte vlag

Je wilt de bedrukte vlag gebruiken als promotiemateriaal dan is het natuurlijk wel zo professioneel dat deze er ook mooi hangt. Geef je bedrukte vlag daarom ook wat aandacht en verzorging. Wanneer je kiest voor een ‘normaal’ vlaggenmateriaal is het aan te raden om deze dan binnen te hangen wanneer het regent. Dit met als doel dat de vlag zo lang mogelijk mooi blijft. Ook kun je jouw reclamevlag wassen wanneer deze vies is geworden. Doe dit echter wel voorzichtig. Vergelijk het was met het wassen van een wollen trui.  Afhankelijk van hoe vaak de vlag wordt gebruikt, kun je deze maandelijks wassen. Dit helpt allebei met het behouden van de kleuren. Vouw jouw bedrukte vlag niet nat op en ruim hem ook niet nat op in een kast. Laat hem eerst uitgehangen drogen en hang hem daarna op. Hierdoor blijven de kleuren ook mooier. Houd tot slot een bedrukte beachflag uit de buurt van takken, kabels of grove texturen waar de vlag tegenaan kan waaien. Zo gaat jouw vlag echt lang mee en kun je er lang de voordelen van blijven ervaren.

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*