de voordelen van een zakelijk bedrijfskrediet

zakelijk bedrijfskrediet

Heb je voor jouw onderneming era geld nodig om effectief te kunnen investeren in de toekomst van je bedrijf? Dan kun je ervoor kiezen om een losse lening af te sluiten. Slimmer is echter om te kiezen voor een zakelijk bedrijfskrediet. Wat houdt een zakelijk bedrijfskrediet precies in? En welke voordelen hebben zakelijke kredietvormen in vergelijking met losse leningen? In dit blog gaan we op deze vragen in. Doe er je voordeel mee en investeer ook slim in je eigen toekomst met een passend krediet!

zakelijk bedrijfskrediet

Wat is een zakelijk bedrijfskrediet?

Een zakelijk krediet voor je bedrijf is feitelijk een doorlopend krediet. Je kunt dus op elk moment dat het wenselijk is dit krediet gebruiken. Bedrijfskredieten zijn met name ideaal als je continu geld nodig hebt voor investeringen en aankopen. Je hoeft je dan geen zorgen te maken dat je te weinig geld hebt voor projecten en investering. Als kredietafnemer bepaal je namelijk zelf wanneer en hoeveel geld je opneemt uit het beschikbare krediet.

Je bent uitermate flexibel met een bedrijfskrediet

Het grootste voordeel van een zakelijk krediet voor jouw onderneming, of dat nu een webshop is, een fysieke winkel of een bedrijf, is eigenlijk al benoemd. Namelijk het feit dat je uiterst flexibel bent in het opnemen van je krediet. Heb je even wat extra nodig, dan kun je op elk gewenst moment je zakelijke krediet aanboren. Prettig is hierbij dat je niet voortdurende korte, losstaande leningen hoeft aan te gaan, waardoor je een goed overzicht hebt op de financiële stromen binnen je bedrijf.

Je bent op langere termijn goedkoper uit

wie kiest voor een zakelijk krediet, profiteert van een aantrekkelijke rente en betaalt minder dan wanneer er periodiek nieuwe, kortstondige leningen afgesloten worden. De rente is op dit moment historisch laag, dus de tijd om een krediet af te sluiten is gunstig. Fijn is ook dat je je krediet afsluit voor een langere periode en dus blijvend kunt profiteren van de aantrekkelijke rentepercentages van nu!

Je bent niet meer afhankelijk van je klanten

Als er binnen jouw bedrijf vaak grote orders en bedragen rondgaan, kan het snel gebeuren dat je in de problemen raakt als een grote order niet tijdig betaald wordt. Heb je een zakelijk krediet achter de hand, dan kun je dit soort tegenvallers opvangen!

Geef als eerste een reactie

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


*